Network Search Engine

Technical support, questions and comments

Subject Posts Last post

Extremely slow network search

by mellamokb

6

30 Mar 2015, 12:57

Last post by Andrew

Incremental crawl for new files instead of new computers

by JDMetalworks

4

08 Nov 2014, 17:06

Last post by Andrew

Suggestion: Excepting folders

by ioz

6

26 Aug 2014, 13:47

Last post by ioz

Haven't found any computers in the network

by yauhen

4

09 Jun 2014, 11:12

Last post by Rolf

Full stops or periods in file names and search problems

by Neil Cooper

3

05 Jun 2014, 18:13

Last post by Neil Cooper

Multiple search terms

by Fool

2

05 May 2014, 11:20

Last post by Andrew

More than 1000 search results

by JamesC.

6

29 Apr 2014, 12:55

Last post by NIg

Preset drive letters (mapped drives) instead of UNC path for search & GUI client

by effgee

4

18 Feb 2014, 05:42

Last post by Andrew

Crawling a server on same LAN but different domain

by Sergio

3

17 Feb 2014, 05:48

Last post by effgee

GUI client unable to connect

by Barry

10

13 Feb 2014, 23:17

Last post by effgee

Customizing results page to make the table contents sortable

by Rex Haugen

8

11 Feb 2014, 18:14

Last post by Louis

Thumbnails for image search results

by Michael

7

06 Nov 2013, 05:47

Last post by Andrew

Opening search results in a new browser/tab, like _blank

by Louis

2

23 Oct 2013, 06:21

Last post by Andrew

Integration with IIS, search.php

by Louis

5

22 Aug 2013, 18:39

Last post by Louis

Problems on W2k3 64bit virtual server with IIS6

by HHT

7

19 Sep 2012, 02:01

Last post by GregSchroeder

How to build the database?

by curt2366

2

25 Jun 2012, 14:05

Last post by Andrew

Folder search only looks at end of directory path

by PM

3

01 Jun 2012, 01:10

Last post by PM

searchengine.exe not running/starting

by fujifilm

4

18 May 2012, 02:47

Last post by fujifilm

Results show up in IE but they won't open

by tanoli

5

11 Apr 2012, 16:35

Last post by tanoli

Error code: Error while seaching: ERROR: Invalid input: mode is not in range 0..2

by Michael Chiang

2

03 Apr 2012, 12:53

Last post by Andrew

User name and password in Administration Console

by teddy

3

30 Jan 2012, 21:13

Last post by teddy

FILE_NAME variable

by tika911

7

24 Dec 2011, 00:24

Last post by tika911

Problem with indexing non-English file names

by Masood

2

23 Dec 2011, 06:40

Last post by Andrew

Using Network Search Engine on MacOS

by Lars

4

11 Oct 2011, 15:41

Last post by Andrew

What is the maximum folder size/item count that the browse facility can access ?

by Richard Smith

5

04 Aug 2011, 15:25

Last post by Andrew

Emailing files form results page

by Richard Smith

3

30 Jul 2011, 05:08

Last post by Richard Smith

Incremental crawls not running as set

by Richard Smith

3

27 Jul 2011, 22:13

Last post by Richard Smith

Crawling every 30 min?

by dowen01

3

23 Jul 2011, 16:31

Last post by Richard Smith

Schedule crawl to time of day

by ProCompSys

4

11 Apr 2011, 05:59

Last post by ProCompSys

Database export?

by George1999

13

01 Apr 2011, 07:09

Last post by George1999