Hostname column disappeared

Started by hallen

Hostname column disappeared   31 December 2015, 02:14

After a recent update I noticed that the hostname column disappeared from my configuration. I saved the old config file to xml and did a "File -> Current Config -> Reset to Initial", but the hostname column did not come back. I guess I could add a WMI check as a work around, but I would prefer to have the hostname resolved via DNS like it used to be. Thanks.
Attachments:
open | download – Capture.JPG (91.4 KB)
SoftPerfect Support forum - Andrew avatar image

Re: Hostname column disappeared   31 December 2015, 11:17

Check if Resolve Host Names is ticked in Options - Additional, and the column is visible in View - Visible columns.

Re: Hostname column disappeared   05 January 2016, 01:57

Thanks Andrew! My problem was with the visible columns.

Reply to this topic

Sometimes you can get the answer faster if you try the forum search and/or have a look at the software user manual to see if your question has already been answered.

Our forum rules are simple:

  • Be polite.
  • Do not spam.
  • If possible, check your spelling and grammar.

Author:

Email:

Subject

A brief and informative title for your message, approximately 4–8 words:

     

Spam prevention: please enter the following code in the input field below.

 **    **  **    **  **     **        **  **    ** 
 ***   **   **  **   **     **        **   **  **  
 ****  **    ****    **     **        **    ****   
 ** ** **     **     **     **        **     **    
 **  ****     **      **   **   **    **     **    
 **   ***     **       ** **    **    **     **    
 **    **     **        ***      ******      **    

Message: