Hostname column disappeared

Started by hallen

Hostname column disappeared   31 December 2015, 02:14

After a recent update I noticed that the hostname column disappeared from my configuration. I saved the old config file to xml and did a "File -> Current Config -> Reset to Initial", but the hostname column did not come back. I guess I could add a WMI check as a work around, but I would prefer to have the hostname resolved via DNS like it used to be. Thanks.
Attachments:
open | download – Capture.JPG (91.4 KB)
SoftPerfect Support forum - Andrew avatar image

Re: Hostname column disappeared   31 December 2015, 11:17

Check if Resolve Host Names is ticked in Options - Additional, and the column is visible in View - Visible columns.

Re: Hostname column disappeared   05 January 2016, 01:57

Thanks Andrew! My problem was with the visible columns.

Sometimes you can get the answer faster if you try the forum search and/or have a look at the software user manual to see if your question has already been answered.

Our forum rules are simple:

  • Be polite.
  • Do not spam.
  • If possible, check your spelling and grammar.

Author:

Email:

Subject

A brief and informative title for your message, approximately 4–8 words:

     

Spam prevention: please enter the following code in the input field below.

 **     **   *******   **     **  ********  ********  
  **   **   **     **  **     **  **        **     ** 
   ** **           **  **     **  **        **     ** 
    ***      *******   **     **  ******    **     ** 
   ** **           **  **     **  **        **     ** 
  **   **   **     **  **     **  **        **     ** 
 **     **   *******    *******   ********  ********  

Message: