RamDisk not loading at Win 7 Pro OS start

Started by phil

phil

RamDisk not loading at Win 7 Pro OS start   15 October 2015, 18:33

HI All. Since some days I have noted that RamDisk was not starting anymore at Windows loading, must launch it by hand. At the present I have solved with an autoexecute link.
It seems that a last Win7 upgrade has done something in the auto-launch feature.
Have to try an Unistall\Reinstall of the program.
SoftPerfect Support forum - Andrew avatar image

Re: RamDisk not loading at Win 7 Pro OS start   15 October 2015, 18:40

Check if it's in the Startup section of msconfig (Start - Run - msconfig). Perhaps it was somehow deleted from there.

Reply to this topic

Sometimes you can get the answer faster if you try the forum search and/or have a look at the software user manual to see if your question has already been answered.

Our forum rules are simple:

  • Be polite.
  • Do not spam.
  • If possible, check your spelling and grammar.

Author:

Email:

Subject

A brief and informative title for your message, approximately 4–8 words:

     

Spam prevention: please enter the following code in the input field below.

 **     **  **      **  **    **  **     **   ******  
  **   **   **  **  **  ***   **  **     **  **    ** 
   ** **    **  **  **  ****  **  **     **  **       
    ***     **  **  **  ** ** **  **     **  **       
   ** **    **  **  **  **  ****  **     **  **       
  **   **   **  **  **  **   ***  **     **  **    ** 
 **     **   ***  ***   **    **   *******    ******  

Message: