Missing the Application tab

Started by Darioo

Missing the Application tab   09 September 2017, 19:27

When I open NetWorx I don't see the "application" tab and I can't find it. How can I solve this problem?
I'm running NetWorx on Win10

Thanks
Attachments:
open | download – networx.png (18 KB)
SoftPerfect Support forum - Andrew avatar image

Re: Missing the Application tab   09 September 2017, 20:15

Most likely you are using the portable version.

This report is only available in the installed version, because monitoring of this data requires a network driver to be installed, which is not possible with the portable version.

Please use the installer if you need this functionality.

Sometimes you can get the answer faster if you try the forum search and/or have a look at the software user manual to see if your question has already been answered.

Our forum rules are simple:

  • Be polite.
  • Do not spam.
  • If possible, check your spelling and grammar.

Author:

Email:

Subject

A brief and informative title for your message, approximately 4–8 words:

     

Spam prevention: please enter the following code in the input field below.

 **      **  **         **     **  **     **  **     ** 
 **  **  **  **    **   **     **   **   **   **     ** 
 **  **  **  **    **   **     **    ** **    **     ** 
 **  **  **  **    **   **     **     ***     **     ** 
 **  **  **  *********  **     **    ** **     **   **  
 **  **  **        **   **     **   **   **     ** **   
  ***  ***         **    *******   **     **     ***    

Message: