RAM Disk

Technical support, questions and comments

Subject Posts Last post

BSOD when accessing Ramdisk via SMB share?

by txhxex

2

09 Jan 2014, 00:29

Last post by txhxex

WLIB failed message on Windows 8.1

by dean

2

20 Dec 2013, 08:30

Last post by VD

Empty RAMdick after reboot, image "not formatted"

by Canba Rezzo

7

20 Dec 2013, 04:01

Last post by xAddict3Dx

BSOD 0x000000F4 on starting windows 7 x64 ultimate

by artzavod

4

02 Dec 2013, 20:00

Last post by artzavod

Issues with Task Manager in Windows 8.1 x64

by Andrew-guest

9

29 Nov 2013, 17:34

Last post by Andrew-guest

Cannot unmount or delete disk mounted on boot Attachments

by kencl

12

26 Nov 2013, 20:29

Last post by Flow

Samsung Magician 4.1 conflict with SoftPerfect RAM Disk

by adrian

13

23 Nov 2013, 21:02

Last post by JJ

System Restore

by Bruford

7

18 Nov 2013, 19:15

Last post by Joey

RAM Disk won't show in explorer

by werty316

3

18 Nov 2013, 11:59

Last post by werty316

Can't run RAM disk as Admin

by Avi

3

15 Nov 2013, 17:20

Last post by Avi

Win8 slow restart with mounted ram drive

by Zohar

8

13 Nov 2013, 17:26

Last post by Zohar

Win7: Ramdisk unmount, deleting and chaning Settings cause system crash

by Stef

3

11 Nov 2013, 02:39

Last post by Stef

"Unable to find the path to the drive" error on Windows 8.1 x64

by userninja

5

09 Nov 2013, 07:18

Last post by PieroB

creation of image file failed 2

by Oftop

3

04 Nov 2013, 12:02

Last post by Andrew

RAMDisk retention

by blue silhouettes

3

01 Nov 2013, 02:13

Last post by blue silhouettes

Pentium III install issue - SSE2

by Desperate in Dallas

3

22 Oct 2013, 00:41

Last post by Fritz

Please add support of "RAMDISK" as the type of the drive being created

by Drugoy

2

21 Oct 2013, 00:26

Last post by Andrew

Erase Memory on Dismount Option

by Marvin Holder

2

14 Oct 2013, 09:23

Last post by Andrew

BSOD with RAM disk mounted on boot

by Walter

7

13 Oct 2013, 17:43

Last post by Andrew

Cannot automount after rebook

by Vincent.K

4

02 Oct 2013, 21:21

Last post by Andrew

RAM Disk doesn't show mounted disk

by PuterPro

5

01 Oct 2013, 23:25

Last post by PuterPro

"Another process has locked a portion of the file" when "Save each x minutes" is activated

by mads

5

26 Sep 2013, 20:44

Last post by Andrew

Read errors during benchmarking

by Jim

3

26 Sep 2013, 20:40

Last post by Andrew

Impossible to use the designated unit, swap-file has been created on the other drive

by RamDiskNovice

6

26 Sep 2013, 10:26

Last post by Andrew

Is RAMDisk helping the game simulator?

by imcanadian

2

26 Sep 2013, 10:23

Last post by Andrew

Need to FULLY remove SP Ram Disk!!!

by Big Shot

2

24 Sep 2013, 15:13

Last post by Andrew

symbolic links are gone after reboot

by Walter

7

10 Sep 2013, 18:24

Last post by Walter

After upgrade from 3.3.3 to 3.4.0 one core 100% in use only when RamDisk connected Attachments

by harrydb

5

09 Sep 2013, 21:32

Last post by harrydb

Browser loses settings every time I reboot?

by Rod

2

30 Aug 2013, 02:49

Last post by Rod

New beta version 3.4   (Pages: 1 2 3)

by Andrew

64

21 Aug 2013, 05:03

Last post by Kees